søndag 26. august 2012

Hortensmarka (26. august 2012)

Været var for fint til å sitte inne i. Dermed måtte alle ut. Enten de ville eller ei.

Vi ble enige om å gå orientering. Postene ligger tett i Hortensmarka i år. Vi skulle ha  med oss en 3 åring og en 5 åring. Da er det greit at det skjer noe på turen og tette poster er ingen dum ide for barn. Dermed satte vi kursen mot Borre idrettspark.

Stiene rundt Borre golfbane er egentlig fine, men det så vi lite til denne gangen. Vi gikk på kryss og tvers i kratt, over høyder og ned skrenter. Turen blir litt mer spennende på den måten.

På vei til andre post måtte vi krysse en grøft. Der tok jeg noen bilder av barna som hoppet over grøften. De hoppet mange ganger og jeg klipset i vei. Bildene uten blitz ble litt artige, synes jeg.

I alt ble det 7 poster på vår lille tur før vi gikk tilbake til bilene.

3 kommentarer:

  1. Utrolig flott blogg som vi deiset over her:)
    Vi bor også i Horten, og er veldig opptatt av å oppdage perlene rundt oss, trollsvann er vårt favorittsted og skrim er fjellet vårt:) utenom det så er vi stadig vekk på oppdagelsetur i skog og mark andre steder:)
    Dere burde ta med barna på solumstoppen i våle (re) Den turen fant vi ikke i denne flotte bloggen, der er det spenende for barn, når vi var små trodde vi det var et høvdingsete der oppe på toppen, det er helt spesielle fjellformasjoner der:) en perle ikke langt unna, dere finner den på kartet, ligger rett ovenfor kopstadkrysset. vi pleier og begynne med å gå langs golfbanen mot Holmestrand også veien opp i pukkverket og over mot selve toppen med den flotte utsikten (høvdingsetet), så klatrer vi ned til utgangspungtet. flott tur:)

    Vi kommer nok til å følge godt med i denne bloggen videre:) lykke til på turene:)

    hilsen maya og Ole

    SvarSlett
  2. Oj, den turen må vi teste ut! Der har vi ikke vært. Skrim og Trollsvann er absolutt flotte steder! Kjenner at det fortsatt er mye på Skrim vi må utforske. Har du vært i Sandågrotta?

    Og tusen takk for godordene. Litt morsomt at vi kan gi hverandre turtips. Det finnes nemlig så mye flott rundt oss. :-)

    Karina

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei igjen
      Nei vi har ikke vært i sandågrotta, sønn våres har vist vært der en gang når han var på sommerleir.
      Vi har gått for det meste på østsia, med utganspungt fra digerhaug parkering og på sørsia der vi kjører inn fra Siljan, husker ikke i farta hva det het der nå. tror det var inn mot sørmyrseter
      Vi har masse og utforske igjen på Skrim vi også, vi håper på en tur nå i høst med teltet:)

      Hisen maya og Ole

      Slett